Kmetija Gorjup se nahaja na južni prisojni strani Pokljuke, nadmorske višine 1076 m, nad zgornjo Bohinjsko dolino v območju Triglavskega narodnega parka. Kmetija leži izven vasi Podjelje, v prečudoviti pokrajini s pogledom na obe bohinjski dolini in nasproti ležečim goram.

Na kmetiji lahko v štirih sobah, ki imajo svoje kopalnice, prenoči 10 gostov. 
Na kmetiji so štiri sobe:

-          Dvoposteljna soba z zakonsko posteljo in balkonom, s pogledom v dolino, kopalnica – TUŠ + WC.

turrizem-bohinj-apartma

-          Družinska soba ( 2 + 1 ) – zakonska postelja in eno dodatno ležišče ali otroška posteljica, kopalnica in TUŠ+WC.

Eko-kmetija-Bohinj-apartmaji-32 Eko-kmetija-Bohinj-apartmaji-31

-          Družinska soba ( 3 ) – tri postelje, velika kopalnica – kad  in  WC.

Eko-kmetija-Bohinj-apartmaji-29 Eko-kmetija-Bohinj-apartmaji-30

-          Družinska soba ( 3 + 1 ) – tri postelje in eno dodatno ležišče, balkon s prečudovitim pogledom v dolino, kopalnica in TUŠ + WC.

eko-kmetija-bohinj-gorjup

Če je postelj premalo, lahko poskrbijo še za dve dodatni ležišči. V pritličju ima prijazno restavracijo s kmečko pečjo, v kateri vam postrežejo z domačo pripravljeno hrano, pridelano na kmetiji in ki je hkrati tudi prostor za druženje.

line

line
 
 
 
 
Eko kmetija Gorjup  redi kokoši, ovce, koze osle, prašiče in govedo ter prideluje eko zelenjavo, kar pomeni, da gostom ponuja le doma pridelano ekološko hrano.  Gostom na mizo prinesemo doma izdelane suhomesnate in mlečne izdelke, jagnjetino, obaro, skutne štruklje, ajdove in koruzne žgance, domačo marmelado ter še in še!

Jedilnica obnovljena v starem kmečkem slogu ( originalni strop iz leta 1841 ),  ogrevana s krušnjo pečjo, sprejme do 32 gostov. Prostor je primeren za zaključene družbe, po predhodnem dogovoru. Prostor je namenjen tudi za druženje, igro in zabavo gostom kmetije.
line
REZERVACIJA IN KONTAKT

© Copyright - Ekološka kmetija Gorjup - miART
shared on wplocker.com